Borderlands 3 details bekendgemaakt op gamescom

  Creative Director Paul Sage van Gearbox maakte een opwachting tijdens de gamescom Opening Night Live. Daar maakte Sage enkele Borderlands 3 details bekend. Zo komt er een nieuwe modus genaamd Proving Grounds.

  Circle of Slaughter keert terug naar Borderlands 3. Eerder was Circle of Slaughter een optionele missie in de allereerste Borderlands game. Daar moet je zien te overleven in een arena, terwijl tegenstanders er alles aan proberen te doen om je te overrompelen. Hoe langer je in leven weet te blijven, hoe beter je beloning is.

  Wat zijn meer Borderlands 3 details?

  Er komen enkele missies genaamd Proving Grounds in Borderlands 3. Deze missies brengen je naar verschillende planeten. Tijdens de missie krijg je verschillende objectives die je kunt voltooien. Hierbij geldt ook: hoe meer je er weet te voltooien, hoe beter je beloning is aan het einde van de missie.

  Verder zal Guardian Rank de Badass Rank van Borderlands 2 en de Pre-Sequel vervangen. Hier is verder nog niet meer over bekendgemaakt. Ook de Amerikaanse rapper en acteur Ice-T zal een opwachting maken in de game.

  Borderlands 3 verschijnt 13 september voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.