Borderlands 2 VR aangekondigd door 2K en Gearbox

  Borderlands 2 zal opnieuw uitgebracht worden, maar dit keer voor PlayStation VR. Dit heeft het officiële PlayStation Blog aangekondigd. Vanaf 14 december zal de game beschikbaar zijn om te spelen, maar vanaf vandaag is het ook al mogelijk om de game te pre-orderen.

  De VR-versie lijkt op de originele game, maar is maar voor één speler. Er zullen enkele nieuwe elementen worden toegevoegd. Zo kunnen spelers met ‘’Bad Ass Mega Fun Time’’ (BAMF Time) de snelheid van de game vertragen om aanvallen zorgvuldiger uit te voeren. Ook kunnen spelers teleporteren over de map. De game is inclusief de vier speelbare Vault Hunters Axton, Maya, Salvador en Zero, die uitgebreid worden met nieuwe vaardigheden.

  13 oktober is het tweejarige bestaan van de PlayStation VR. Los van de nieuwe VR-versie van de game, heeft PlayStation VR allerlei kleine games en add-ons aan de collectie toegevoegd. Zo is er Tetris Effect, die uitkomt op 9 november, New Astro Bot Rescue Mission Free demo op 16 oktober. Ook New Firewall Zero Hour DLC komt uit op 16 oktober en Megalith komt uit op 13 november.

  Borderlands 2 VR aangekondigd via Twitter

  Borderlands 2 is een first-person shooter en een vervolg op Borderlands 1, die in 2009 uitkwam. De game is ontwikkeld door Gearbox Software en uitgegeven door 2K Games. Borderlands 2 kwam oorspronkelijk uit op 21 september 2012 voor pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. In 2014 kwam er een PlayStation Vita versie uit. Benieuwd wat mensen zo goed aan de Borderlands games vinden? Wij geven 5 redenen waarom het uniek is.

  De game is vanaf nu te pre-orderen, maar komt uit op 14 december 2018 op PlayStation VR.

  Borderlands 2 VR

  Verkijgbaar vanaf 14 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.