Bond 25 reveal onthult eerste details van de film

  Tijdens de Bond 25 livestream reveal zijn er de eerste details van de nieuwe James Bond film naar buiten gekomen. Hieruit komt onder andere naar voren op welke locaties de beelden worden geschoten. Er zijn ook nieuwe castleden aan de lijst van acteurs toegevoegd.

  James Bond 007

  In de Bond 25 reveal komen verschillende mensen die bij de film zijn betrokken aan het woord. Zo spreken regisseur Cary Joji Fukunaga en producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson over de film. Zij laten weten dat het begin van de film zich, net zoals stukken uit Dr. No en Live and Let Die, in Jamaica afspeelt.

  Wat is er nog meer bekendgemaakt tijdens de Bond 25 reveal?

  Fukunaga laat tijdens de Bond 25 reveal vier locaties los waar de film opgenomen gaat worden. Dit zijn Jamaica, Noorwegen, Engeland en Italië. Voor de eerste twee landen zijn geen exacte locaties genoemd, maar voor de andere twee wel. In Engeland zijn er opnames in Londen en in Italië gaat de film naar Matera.

  Bond 25 begint in Jamaica waar James Bond even niet bezig is met veldwerk en geniet van een vakantie. Dit is echter van korte duur als zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA op de stoep staat. Hij vraagt hulp van Bond om een wetenschapper te redden. Dit blijkt niet gemakkelijk, want een mysterieuze man met kwade bedoeling en gevaarlijke nieuwe technologie ligt op de loer. De titel van de vijfentwintigste James Bond film is nog een mysterie.

  Wie zijn de castleden van Bond 25?

  Wat in de Bond 25 onthulling wel duidelijk wordt, is wie er allemaal meespelen in de film. Hieronder vind je een lijst met acteurs die in de film spelen.

  Acteurs

  In de livestream beantwoorden een paar van de acteurs vragen die mensen op sociale media hebben geplaatst. Hoewel hier niet veel nieuws uitkomt, is er wel een kleine teaser van Rami Malek. Hij kon niet bij de onthulling aanwezig zijn, dus hij had een videoboodschap opgenomen. Hierin laat hij weten dat hij een van de slechteriken in de film is. Hij zegt namelijk dat hij het James Bond "niet gemakkelijk gaat maken."

  Bond 25 komt op 8 april 2020 in de in bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.