Bond 25 onthulling vandaag live te volgen op sociale media

  De onthulling van de nieuwste James Bond film met de naam Bond 25 is vandaag live te volgen op sociale media. Dit is te lezen op de Twitter- en Facebookkanalen van James Bond. Naast de officiële launch van de film is er naderhand ook een speciale Q&A.

  Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures/EON Productions

  In de berichten over de Bond 25 onthulling valt te lezen dat dit vanuit een van de meest “iconische 007 locatie" wordt uitgezonden. Wat dit precies inhoudt, is nog onduidelijk. Het hele gebeuren is vanaf 14.10 uur te volgen op Twitter, Facebook, YouTube en in de video hierboven.

  Wat wordt er tijdens de Bond 25 onthulling besproken?

  Tijdens de Bond 25 onthulling wordt aandacht geschonken aan nieuws over de casting van de film. Op dit moment is al bekend dat Daniel Craig (James Bond), Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Léa Seydoux (Madeleine Swann) en Naomie Harris (Eve Moneypenny) terugkeren voor de film.

  Het gerucht gaat dat Rami Malek (Bohemian Rhapsody, Mr. Robot) ook in de film zit. Hij zou hierbij de rol van een slechterik spelen die het James Bond lastig gaat maken. Tijdens het nieuws over de casting horen we of hij ook daadwerkelijk in de film meespeelt.

  Hoe raak je zelf betrokken bij de onthulling?

  De aankondiging van de nieuwste James Bond film is geen eenrichtingsverkeer. Na het nieuws over de cast wordt er een Q&A georganiseerd, waarbij je vragen kan stellen. Je kan dit doen door onder dit Facebookbericht een vraag achter te laten. Je kan dit ook doen op Twitter in combinatie met de volgende hashtag: #BOND25.

  Bond 25 is, zoals je misschien al dacht, de vijfentwintigste film over de Britse spion James Bond. Het is de vijfde, en waarschijnlijk laatste, keer dat Daniel Craig de rol vertolkt. Hij was eerder te zien in Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. In onze James Bond Spectre Review kan je lezen wat we van de laatste film uit de serie vinden. Wat de beste films uit de serie zijn, lees je in de top 5 beste James Bond films.

  Het nieuws over Bond 25 is vanaf 14.10 uur te volgen op sociale media en in de video hierboven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.