bol.com Black Friday Deals 2017 - Alle aanbiedingen op een rijtje

  Nog drie nachtjes slapen en de bol.com Black Friday Deals 2017 gaan van start. Om alvast een voorproefje te geven, is er al een aantal aanbiedingen online gezet. Wat de webwinkel nog meer in petto heeft, dat wordt voorlopig geheim gehouden.

  Waar Nedgame en Game Mania ook al een een selectie games en tech korting gaven in aanloop naar Black Friday, komt ook bol.com met een paar deals. Weliswaar staan er nog niet veel games tussen, maar zijn de aanbiedingen op de Xbox One S en PlayStation 4 behoorlijk.

  Zo kan je een Xbox One S met Assassin's Creed Origins of Forza Horizon 3 al in huis hebben voor 177 euro. Een PlayStation 4 met FIFA 18 en extra controller (die je ongetwijfeld nodig gaat hebben als je na een verloren potje jouw hoofdcontroller door de kamer smijt) is na een korting van 100 euro nog maar 279 euro!

  Alle aanbiedingen van bol.com kun je vinden op de Black Friday pagina op de site. Het overzicht van die bol.com Black Friday Deals 2017 wordt aangevuld als er meer deals beschikbaar komen.

  Er zijn nog tal van andere aanbiedingen deze week. Check alles in ons overzicht van Black Friday 2017 deals.

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.