Bol.com Dagdeal - iPhone SE voor 329 euro

  Het moge duidelijk wezen dat het vandaag Cyber Monday is. Reden voor bol.com om een nieuwe dagdeal eruit te gooien. En deze mag er zeker zijn, want de iPhone SE is nu flink in prijs verlaagd met de nieuwe bol.com dagdeal.

  Waar de iPhone SE normaal gesproken 419 euro kost, is deze alleen vandaag voor 329 euro verkrijgbaar bij bol.com. Dat is een prijsverlaging van bijna 100 euro! Het betreft dan wel de 32 gigabyte versie. De andere uitgaves van de SE kosten wel de normale prijs.

  Bol.com dagdeal gaat over een speciale telefoon

  Het is je wellicht al opgevallen, maar de iPhone SE heeft een niet zo gebruikelijke naam voor een Apple telefoon. Dat heeft natuurlijk ook een reden, want de SE is een aparte telefoon. Van buiten lijkt het namelijk met drie druppels water op de iPhone 5S, maar het heeft de specificaties en camera van de iPhone 6. Zodoende heb je, wanneer je profiteert van deze dagdeal, praktisch gezien een kleine en goedkope iPhone 6 in huis.

  Nu hadden wij tijdens de release natuurlijk ook een mening over de iPhone SE. Benieuwd ernaar? Lees dan onze review door!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.