Bol.com Bulk Deals - 10 dagen fikse korting op games, films en series

  Het vakantiegeld is binnen bij de meeste mensen. Dit moet Bol.com ook gedacht hebben nu ze vandaag hun 10-daagse Bol.com Bulk Deals zijn gestart. Vele kortingen op allerlei zaken, waaronder consoles, games, films en series.

  Tijdens deze Bol.com Bulk Deals biedt het bedrijf tien dagen lang kortingen aan die variëren door het gehele Bol.com assortiment. Dat betekent dus ook gaming hardware, games zelf, maar ook tv-series. Voor de mensen die nog geen bestemming hebben voor hun vakantiegeld en die nog op zoek zijn naar wat te doen tijdens deze regenachtige dagen is er de PlayStation 4 bundel met de nieuwe Uncharted 4 voor 388 euro. Of de Xbox One console die is afgeprijsd van 399,- naar 266,- euro. Fikse kortingen dus.

  Games, films en series met korting tijdens de Bol.com Bulk Deals

  Mocht je één van deze twee consoles hebben aangeschaft of er al reeds één tot je beschikking hebben, dan zijn er ook nog interessante Bol.com Bulk Deals om van te profiteren. GTA 5 en FIFA 16 kosten nog maar 40 euro. Daarnaast is Call of Duty Black Ops 3 nog maar 45 euro. Fallout 4 en The Witcher 3 zijn zelfs van 70 euro afgeprijsd naar 30 euro. Voornoemde games en nog vele meer zijn ook allemaal voor de PC in de aanbieding, check snel of er voor jou iets interessants bij zit!

  Ben je geen gamer, wees niet getreurd, want ook de tv-series en films zijn in de aanbieding tijdens de Bol.com Bulk Deals. Voor de tv-series geldt de deal 2+1, met titels als Follow the Money en The Killing. Voor films geldt 3 voor 25 euro. Met titels als Interstellar, The Hobbit 3, American Sniper en Fast & Furious 7, weet je dat het een goede deal is en dat er altijd wel wat voor je bij zit.

  De 10-daagse Bol.com Bulk Deals lopen van 22 mei tot en met 1 juni. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier of er interessante deals voor jou bij zitten!

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.