Bohemian Rhapsody trailer belooft een ode aan Queen

  De nieuwe Bohemian Rhapsody trailer belooft een film vol klassieke muziek van Queen. De film komt later dit jaar naar de bioscopen op 1 november. De trailer toont de oorsprong, succes en drama die de band heeft meegemaakt.

  In de nieuwe Bohemian Rhapsody trailer die zowel op YouTube als hierboven te zien is, staat de ode aan Queen centraal. De film die later dit jaar uitkomt gaat over het roerige leven van Freddie Mercury, Queen en de muziek die ze maakten. Zo zien we in de meer dan twee minuten durende trailer hoe de band het nodig vond om te experimenteren en dat het woord 'Galileo' een prominente rol speelde.

  Ook komt de oorsprong van een ander bekend nummer aan bod, want met het klappen en stampen wordt 'We Will Rock You' geintroduceerd vlak voor de trailer anderhalve minuut bezig is. Klassiekers 'We are the Champions' en en 'Bohemian Rhapsody' zelf komen natuurlijk ook aan bod in de nieuwe trailer.

  In de film wordt de rol van Freddie Mercury vertolkt door Rami Malek, die je misschien wel kent van de serie Mr. Robot. Verder wordt de rol van Brian May vertolkt door Gwilym Lee (uit Isle of Dogs), speelt Ben Hardy (bekend van X-Men: Apocoplyse) de rol van Roger Taylor en is het Joseph Mazzello (uit The Social Network) die de rol van John Deacon op zich neemt. Ook speelt Game of Thrones acteur Aidan Gillen een rol in de film, want hij speelt de rol van John Reid.

  Niet de eerste Bohemian Rhapsody trailer

  Het is niet de eerste keer dat er een trailer voor Bohemian Rhapsody uit is gekomen. Een aantal maande geleden verscheen de eerste trailer van de nieuwe film. Destijds was het nog niet duidelijk wanneer de film in Nederland uit zou komen, maar daarvan is nu dus wel een datum bevestigd.

  De biografie over Freddie Mercury zal in de vorm van Bohemian Rhapsody later dit jaar op 1 november in de bioscoop verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.