Boba Fett Star Wars film geannuleerd door Lucasfilm

  Disney kondigde na de komst van 'Solo: A Star Wars Story' aan dat er een Boba Fett spin off film zou komen. Nu heeft de directeur van Lucasfilm, de Filmmaatschappij van Star Wars, bevestigd dat de film officieel dood is. De focus ligt nu namelijk op een ander project.

  Lucasfilm

  De verfilming van het Boba Fett verhaal staat al een tijdje op de planning, maar er is nooit een startdatum voor het filmen vrijgegeven. Nu is de spin off dus toch geannuleerd. Dit werd door entertainment-journalist Erick Weber aangekondigd op Twitter. De directeur van Lucasfilm, Kathleen Kennedy, heeft tegen Erick Weber bevestigd dat de film niet doorgaat.

  Oorspronkelijk zou de film geregisseerd worden door James Mangold, ook bekend van Logan, en werd het script volgens geruchten geschreven door Simon Kinberg. Het is niet bekend hoe het gesteld is met andere Star Wars spinoffs, zoals de Obi-Wan film die volgens geruchten ook in ontwikkeling zou zijn.

  Geen Boba Fett Star Wars film, wel The Mandalorian

  Volgens Kathleen Kennedy zou de focus verschoven worden naar een live action tv-serie, genaamd The Mandalorian. De serie speelt zich af drie jaar voor de gebeurtenissen van Star Wars: Return of the Jedi en volgt een eenzame Mandalorian gunfighter.

  The Mandalorian heeft Jon Favreau (Solo: A Star Wars Story) als schrijver en uitvoerend producent. Dave Filoni , Kathleen Kennedy en Colin Wilson zullen ook als uitvoerend producent optreden. Je kunt de serie kijken via de streamingdienst van Disney (Disney Play) wanneer deze online gaat.

  De volwassen Boba Fett was voor het eerst te zien in Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back. Hij was één van de premiejagers die ingehuurd waren door The Empire. Boba Fett kwam ook voor in Episode II. Hier was hij veel jonger. In deze film zag hij hoe zijn vader, Jango Fett, gedood werd.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.