Bloodstained Ritual of the Night Switch versie in de maak

  Er is een Bloodstained Ritual of the Night Switch versie in de maak. Deze versie op de nieuwste Nintendo console zal de Wii U versie van de game vervangen.

  Op de Wii U zal Bloodstained dus niet meer uitkomen. Deze game is tot leven gekomen middels Kickstarter en een van de doelen die daar bereikt is, is om de game ook naar Wii U te brengen. Aangezien de game nog steeds moet uitkomen heeft de ontwikkelaar besloten om in plaats daarvan een Bloodstained Ritual of the Night Switch versie te maken.

  Koji Igarashi, ontwikkelaar van Bloodstained, geeft als reden dat de populariteit van de Switch het moeilijk maakt om nu nog hulp te krijgen van Nintendo voor het ontwikkelen van een Wii U versie. Nintendo staat wel open voor een Bloodstained Ritual of the Night Switch versie. Ten tijde van de Kickstarter was de Switch nog niet aangekondigd.

  Bloodstained Ritual of the Night Switch versie

  Mocht je geld gestoken hebben in de Kickstarter met het idee dat je de game op de Wii U zou kunnen spelen, dan kun je jouw geld teruggestort krijgen. Het is ook mogelijk om het platform te veranderen naar een PC, PS4, Xbox One, of Vita versie van de game. Als je niets doet, krijg je de Switch versie van de game toegestuurd.

  Bloodstained is het spirituele vervolg op games als Castlevania Symphony of the Night en andere Castlevania games. Het Kickstarter project van Bloodstained was een groot succes met een opbrengst van ruim 5,5 miljoen dollar terwijl maar om 500.000 dollar gevraagd werd.

  Bloodstained: Ritual of the Night

  Verkijgbaar vanaf 21 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.