Blood and Wine level cap - Speelbaar zonder Hearts of Stone

  Het wachten is op de officiële release van Blood and Wine. Spelers die zich afvragen of ze eerst de voorgaande DLC gespeeld moeten hebben, hebben nu een antwoord. Nee, dat is niet verplicht. Zo vertelt Philipp Weber, quest designer bij CD Projekt Red, in een exclusief interview met XGN.nl. Ook spreekt hij over de Blood and Wine level cap.

  Onlangs reisden we af naar Warschau om alvast Blood & Wine te spelen, wat te dineren met de ontwikkelaar en natuurlijk even bij te praten over een Blood and Wine level cap. Hoe zit het nou: welk level moet je precies hebben in Blood and Wine?

  "Er is nu een nieuwe level cap van rond de 35. En als een speler dat niet bereikt heeft, maar toch de expansie wil uitproberen, dan kan hij net als Hearts of Stone er aan beginnen. Dan wordt het level 35 en dan kan hij gewoon beginnen."

  Blood and Wine level cap niet nodig om te spelen

  Spelers die nog geen level 35 hebben bereikt, kunnen wel met een bestaand karakter aan de slag in Blood and Wine. Je kan het volgens Weber gewoon proberen, al zal je een beetje onder het level zitten. Maar met Hearts of Stone was dat ook gewoon mogelijk.

  Qua verhaal gaat het niet in op Hearts of Stone, dus spelers die willen beginnen met Blood and Wine kunnen dat gewoon doen. Al is het logischer om wel eerst Hearts of Stone te spelen en daarna pas Blood and Wine.

  Blood and Wine komt op 31 mei uit als expansie voor de Xbox One, PS4 en PC.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.