BlizzCon 2018 ticketsale en data aangekondigd

  Blizzard heeft de BlizzCon 2018 ticketsale aangekondigd. Ook is bekend wanneer en waar het evenement gehouden zal worden. Informatie over games zoals StarCraft II, Heroes of the Storm en World of Warcraft is daar terug te vinden.

  In november dit jaar zal het jaarlijkse evenement gehouden worden. BlizzCon zal dit jaar gehouden worden in het Anaheim Convention Center in Anaheim, Californië. Op vrijdag 2 november zal het evenement beginnen, aan het eind van de dag op zaterdag 3 november zal het event eindigen. Volgende maand zal de kaartverkoop beginnen.

  BlizzCon 2018 tickets ook virtueel

  Een ticket om BlizzCon binnen te komen kost 199 dollar en zal vanaf 9 mei te koop zijn. Op deze dag worden de eerste tickets verkocht, de tweede keer zal op 12 mei plaatsvinden. Mocht je niet bij het evenement kunnen zijn is er ook een virtueel ticket te koop. Details over dit ticket worden binnenkort bekendgemaakt.

  Met het virtuele ticket, dat aantrekkelijker is voor fans die niet in de omgeving wonen, krijgen gebruikers de mogelijkheid om het event live te volgen. Eigenaren van een kaartje krijgen live beelden van alle stages, alle BlizzCon kanalen met On-Demand replay en video’s voordat BlizzCon begint. Daarnaast krijgen gebruikers ook in-game goodies en een goodie bag met een waarde van 10 dollar.

  Iedereen die geen tickets koopt krijgt de mogelijkheid om de openingsceremonie en alle eSports streams gratis te zien. Op de officiële website van Universe zijn de tickets te koop.

  Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition

  Verkijgbaar vanaf 19 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.