Blizzcon 2017 datum is bekend

  Blizzard heeft vandaag de BlizzCon 2017 datum bekendgemaakt. Het jaarlijkse evenement wordt later dit jaar gehouden op 3 en 4 november in het Anaheim Convention Center in Californië.

  De tickets zullen 199 dollar kosten en worden in twee etappes verkocht. De eerste ronde is op 5 april en de tweede ronde is op 8 april. Tevens wordt er een benefietdiner gehouden op de dag voor BlizzCon op 2 november, waarbij de opbrengsten gaan naar Children’s Hospital of Orange County. De tickets van dit diner kosten 750 dollar.

  In de afgelopen edities van BlizzCon zijn er grote aankondigingen geweest zoals eSports competities, ontwikkelaar panels en live muziek. Daarnaast worden voor de aankomende editie van BlizzCon ook grote aankondigingen verwacht van populaire games zoals Overwatch en Heroes of the Storm.

  BlizzCon 2017

  Naast grote game gerelateerde aankondigingen kun je de nieuwste Blizzard Entertainment games uitproberen en live eSports competities van Overwatch, StarCraft 2 en Hearthstone volgen.

  Ook kun je tijdens BlizzCon 2017 leuke prijzen winnen en deelnemen aan community wedstrijden. Als je niets kunt winnen is het ook mogelijk om exclusieve souvenirs en/of merchandise te kopen. Daarnaast zijn er Q&A sessies en panels met de ontwikkelaars en artiesten van de Blizzard games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.