BlizzCon 2016 Virtual Ticket geeft digitale toegang tot het evenement

  BlizzCon 2016 is een evenement dat gehouden wordt in Californië op 4 en 5 november. Het evenement staat geheel in het teken van Blizzard games en de community daar omheen. Om zoveel mogelijk van die gemeenschap erbij te betrekken is er nu een BlizzCon 2016 Virtual Ticket.

  Met een BlizzCon Virtual Ticket krijgt de koper toegang tot verschillende shows, goodies en interviews die allemaal vanuit huis bekeken en gekocht kunnen worden. Met een BlizzCon 2016 Virtual Ticket kan je onder andere kijken naar de zogenoemde Developer Panels. Hier worden de laatste ontwikkelingen in World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone, Heroes of the Storm en Overwatch besproken.

  BlizzCon 2016 Virtual Ticket geeft toegang tot veel show elementen

  Ook zullen er bij een BlizzCon 2016 Virtual Ticket exclusieve interviews beschikbaar komen waarin de ontwikkelaar meer de diepte in gaat over specifieke games. Dit wordt natuurlijk verteld door het team of leden van het team die de game hebben gemaakt.

  Ook zal er een soort wedstrijd zijn waarbij andere BlizzCon 2016 Virtual Ticket kopers tegen elkaar kunnen strijden in verschillende categorieën zoals kostuum, talent, kunst en film. Deze competities zullen op de vrijdagavond voorafgaand aan de beurs worden gehouden.

  Een vierde ding wat BlizzCon 2016 Virtual Ticket kopers krijgen is toegang tot de sluiting ceremonie. Over de inhoud van deze ceremonie is nog niks bekend.

  Ook kunnen BlizzCon 2016 Virtual Ticket kopers verschillende goodies en in-game items kopen en krijgen bij de aanschaf van een BlizzCon 2016 Virtual Ticket. Denk hierbij aan in-game goodies voor World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone, Heroes of the Storm en Overwatch, maar ook de BlizzCon Goodie Bag kan besteld worden en bij jou thuis worden afgeleverd.

  Daarnaast zal er een online winkel geopend worden die de gear en andere producten zal verkopen die op de beurs getoond zullen worden.

  Een BlizzCon 2016 Virtual Ticket kost 29,99 euro en is hier te koop.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.