BlizzCon 2015 op 6 en 7 november

  Blizzard Entertainment heeft de negende BlizzCon aangekondigd. BlizzCon 2015 zal worden gehouden in het Anaheim Convention Center (Californië) op vrijdag 6 november en zaterdag 7 november.

  De kaarten worden in twee delen verkocht. De eerste verkoop start op 15 april en de tweede op 18 april.

  ‘’Er is geen betere mogelijkheid om iedereen uit de Blizzard community samen te brengen dan op de BlizzCon’’, zegt Mike Morhaime, CEO en medeoprichter van Blizzard Entertainment. ‘’Met meer games dan ooit in ontwikkeling hebben we talloze updates om te delen en genoeg eSports om naar uit te kijken. We kunnen niet wachten om iedereen daar te zien.’’

  BlizzCon is viering van Blizzard Entertainment en de wereldwijde spelers community's. Tijdens BlizzCon 2015 hebben de bezoekers de mogelijkheid om te genieten van:

  • Hands-on speeltijd met de nieuwe versies van Blizzard Entertainment games.
  • Global finals van Blizzard eSports, waaronder het StarCraft 2 wereldkampioenschap en het Hearthstone wereldkampioenschap.
  • Diepgaande discussies met de ontwikkelaars van Blizzard en de ontwerpers.
  • Community wedstrijden met prijzen.
  • Merchandise gebaseerd op Blizzards spellen.

  BlizzCon 2015 kaarten kosten 199 dollar

  Meer activiteiten en attracties worden nog aangekondigd. De kaarten voor BlizzCon 2015 kosten 199 dollar en zijn verkrijgbaar in de online ticket service Eventbrite.

  Er wordt ook een pre-BlizzCon diner gehouden voor het goede doel Children’s Hospital of Orange County (CHOC). Het diner wordt gehouden op de avond van donderdag 5 november. Het diner geeft gasten de mogelijkheid om te eten, te drinken en te kletsen met ontwikkelaars, ontwerpers en de community van Blizzard. Meer details over het BlizzCon Benefit Dinner worden later bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.