Blizzard strijdt tegen hacken in Overwatch

  Blizzard heeft een aantal nieuwe manieren vrijgegeven die het bedrijf zal gebruiken om het hacken in Overwatch tegen te gaan in Zuid Korea.

  Overwatch is heel groot in Zuid-Korea. Het land is voornamelijk gefocust op PC en eSports gaming. Hierdoor zijn er veel gamers die er alles aan doen om beter te worden dan de rest, sommige van deze gamers spelen ook vals in Overwatch.

  Het probleem is zo groot geworden in Zuid-Korea doordat een overgroot deel van de Overwatch spelers gamen in cyber cafés via speciale VPN’s die vals spelen mogelijk maken.

  Hacken in Overwatch

  Blizzard zal er alles aan doen om hacken in Overwatch te stoppen. Waaronder het stoppen van ontwikkelaars die cheats en hacks ontwikkelen die alleen werken op VPN’s en het stoppen distributeurs van deze software.

  Daarnaast verandert Blizzard haar gebruikersvoorwaarden na 17 februari op Battle.net. Gamers met een legale kopie van een Blizzard game kunnen alleen de game spelen in hun thuisregio. Dit wordt gedaan om Overwatch loot box farming tegen te houden.

  Deze gebruikersvoorwaarden worden ook binnenkort toegepast bij Diablo 3 en bij StarCraft 2. Door het toepassen van deze veiligheidsmaatregelen blijven Blizzard games toegankelijk voor de community.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.