Blizzard Gear kopen nu mogelijk via Blizzard Gear Store

  Je kunt vanaf nu Blizzard Gear kopen in de Blizzard Gear Store. De online winkel van Blizzard heeft vandaag in Europa haar digitale deuren geopend. Je kunt hier allerlei producten van de populaire Blizzard games kopen.

  In de Blizzard Gear Store kun je Blizzard Gear kopen van alle games die door Blizzard gemaakt zijn. Denk aan Overwatch, World of Warcraft, Hearthstone of Diablo. Van T-Shirts tot standbeelden, je kunt ze allemaal vinden in de Blizzard Gear Store.

  De Blizzard Gear Store was eerder al beschikbaar in de Verenigde Staten en was de variant waarmee Europeanen het moesten doen. Je kon via die site ook producten kopen, maar dat proces was een stuk gecompliceerder. Zo deden de producten er een stukje langer over, maar daar heb je met de Europese Gear Store geen last meer van. De producten uit de Blizzard Gear Store van Europa worden namelijk vanuit Nederland zelf verzonden.

  Om te betalen in de Blizzard Gear Store heb je alleen niet de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Je zal van Mastercard, VISA of Paypal gebruik moeten maken om af te rekenen. Verder is de website niet Nederlandstalig. De website biedt alleen de Engelse-, Duiste- en Franse taalkeuze aan.

  Blizzard Gear kopen in aanloop naar nieuwe games

  Mogelijk werkt Blizzard ook aan een nieuwe Diablo game, want in een recente vacature wordt verkondigd dat het bedrijf bezig is met een nieuw Diablo project. Wat het project precies inhoudt, is nog niet aangekondigd door Blizzard. Wat wel bekend is, is dat Blizzard asociale spelers wil aanpakken.

  In Overwatch moeten 'giftige' spelers namelijk tegengewerkt worden door een algoritme. Deze moeten de computers helpen om dit soort spelers tegen te gaan om vervolgens het asociale gedrag tegen te gaan en volgens Jeff Kaplan, de game regisseur van Overwatch werpt dat zijn vruchten af. De chat is al 17 procent minder 'giftig'.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.