Blizzard gamescom 2016 persconferentie hier per livestream te volgen

  De gamescom begint officieel morgen, en voor het grote publiek pas donderdag, maar toch is er vandaag al het één en ander te zien in Keulen. Zo ook de Blizzard gamescom 2016 persconferentie, deze is hier vanaf 18.30 uur live te volgen.

  Wat er precies tijdens de Blizzard gamescom 2016 persconferentie bekend wordt gemaakt of te zien zal zijn, is niet bekend. Eerder gaf het bedrijf aan nieuwe gameplay content te tonen tijdens deze 'pre-show', maar voor welke game zien we dus later vandaag. Verder is de show een introductie van alles wat er later deze week te zien en te spelen zal zijn voor alle fans van Blizzard.

  Buiten een speciale clip van Bastion, een karakter uit Overwatch, die later deze week getoond zal worden, is er sowieso weinig bekend wat Blizzard deze week laat zien. Maar met een aanwezig line-up bestaande uit Overwatch, World of Warcraft: Legion, Heroes of the Storm, Hearthstone, Diablo en Starcraft 2 is er ongetwijfeld genoeg te beleven.

  Blizzard gamescom 2016 persconferentie om 18.30 live te zien

  Ben je nieuwsgierig en benieuwd wat Blizzard gaat laten zien tijdens de Blizzard gamescom 2016 persconferentie, schakel dan om 18.30 uur hier in. Wij zullen de livestream van het evenement namelijk met jullie delen.

  World of Warcraft: Legion

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.