Blair Witch release onthuld op Microsoft E3 persconferentie

  De Blair Witch release is onthuld. Deze werd bekendgemaakt tijdens de E3 persconferentie van Microsoft via een trailer. Het gaat om een gameversie van de bijna gelijknamige film 'The Blair Witch Project', die in 1999 uitkwam. De trailer geeft een voorproefje op de horror.

  De game speelt zich af in september 1996. In de trailer is al goed de spanning voelbaar wanneer het hoofdpersonage met een zaklamp in een griezelig boos rondloopt. Naast een zaklamp heeft het personage ook de beschikking over een videocamera, net als in games als Outlast en Outlast 2.

  Blair Witch is een gameversie van de horrorfilm The Blair Witch Project. In deze film trekken een groep studenten de bossen in om een verdwijning te onderzoeken. De film was uniek omdat het als een soort documentaire in beeld werd gebracht.

  In de game ga je op zoek naar een vermist jongetje in een bos. Samen met je hond ga je erop uit, maar al snel kom je flink wat vreemde dingen tegen die het een hels avontuur maken.

  Wanneer is de Blair Witch release?

  Blair Witch komt op 30 augustus uit voor Xbox One en PC. Tot die tijd kun je lekker griezelen op de trailer bovenaan de pagina.

  Blair Witch

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.