Blade & Soul release begonnen in Noord-Amerika en Europa

  De zeer geanticipeerde Blade & Soul release is vandaag van start gegaan in Noord-Amerika en Europa. De MMORPG van NCSOFT West is nu gratis beschikbaar en exclusief speelbaar op de PC.

  Blade & Soul speelt zich af in een Aziatische fantasy wereld en bevat voor spelers een boeiende en persoonlijke verhaallijn. Als speler ga je uit op verkenning en ga je op zoek naar wraak voor de dood van je Master die vermoord is door de slechte Jinsoyun.

  De gameplay in deze game is innovatief en geïnspireerd op martial arts en mogelijkheden zoals glijden door de lucht, rennen over muren en rennen over water. Het bevat veel snelle action-combat, defensieve vaardigheden en veel combo’s in gevechten.

  Blade & Soul release van start gegaan voor PC

  Blade & Soul bevat zeven verschillende klassen en heeft ten opzichte van de originele Koreaanse versie een geüpdatet feature set gekregen. Je kunt ook spelen in meer dan 30 dungeons en ook zijn er twee nieuwe dungeon levels geïntroduceerd bij de lancering. Blade & Soul is gratis te spelen op de PC en je kunt nu de gloednieuwe trailer hierboven bekijken.

  Blade & Soul

  Verkijgbaar vanaf 19 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.