Blackout private beta begint met 80 spelers in een potje

  In de Blackout private beta, de battle royale modus van Black Ops 4, zullen de potjes voorlopig beginnen met 80 spelers. Dat hebben Dan Bunting, studio manager bij Treyarch, en David Vonderhaar, de studio design director bij Treyarch, aangegeven in een interview met Gameinformer.

  Tijdens de private beta zullen er dus 80 spelers aan een potje beginnen met allemaal hetzelfde einddoel: als laatste overblijven. Bunting geeft in het interview met Gameinformer aan dat Treyarch de Blackout spelmodus eerst heeft uitgetest met 100 spelers. Dat het aantal nu op 80 is uitgekomen heeft er mee te maken dat de kwaliteit van de gameplay altijd het belangrijkste is. Daarna kan er worden gekeken naar de mogelijkheden om de potjes in de Blackout spelmodus met meer mensen te laten beginnen.

  Blackout private beta met 80 spelers

  In de private beta zal de community voor het eerst te maken krijgen met de battle royale modus van de nieuwe Call of Duty game. Bunting en Vonderhaar gaven aan dat de feedback van de community van groot belang is. Door deze feedback zullen er veranderingen worden doorgevoerd, waardoor de Blackout modus er bij de release van de game misschien wel heel anders uitziet dan nu in de beta.

  Verder is al bekend geworden dat er in de Blackout private beta gebruik kan worden gemaakt van verschillende voertuigen, zowel op het land, in de zee en in de lucht. Op het land kun je rijden in een Cargo Truck, met 5 personen, of een ATV, met twee personen. Daarnaast kun je met de Zodiac Inflatable Boat, met vier personen, richting je tegenstanders varen. Ten slotte kun je met de Little Bird Helicopter, met 5 personen, grote afstanden afleggen via de lucht.

  In de tweet hierboven kun je zien wanneer de Blackout private beta voor jouw console of op PC zal beginnen. Kan jij daar nu niet op wachten, lees dan onze Call of Duty Black Ops 4 special.

  Call of Duty Black Ops 4 zal op 12 oktober 2018 uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.