Blackout beta update verhoogt het maximale aantal spelers

  Er is een update uitgekomen voor de beta van de nieuwe battle royale modus van Call of Duty Black Ops 4. De Blackout beta update zorgt ervoor dat er meer spelers in een potje zullen beginnen en verder is het oppakken van wapens en munitie is veranderd.

  Treyarch heeft de update in een post op Reddit aangekondigd. Het eerste dat opvalt is dat het spelerslimiet in de Blackout spelmodus van 80 spelers naar 88 spelers is verhoogd. Dit is nog altijd minder dan andere battle royale games, waar de potjes beginnen met ongeveer 100 spelers.

  Eerder gaven Activision en Treyarch al aan dat het aantal spelers per potje nog erg kan verschillen en dat de feedback van de community hierin zeer belangrijk is. Het aantal spelers kan in de resterende dagen van de Blackout beta nog gaan veranderen. Maar dit is niet de enige wijziging die in de beta is doorgevoerd.

  Zo is er ook gesleuteld aan de knoppenindeling. Wapens oppakken doe je in de Call of Duty Blackout beta met hetzelfde knopje waarmee je ook je wapens herlaadt. Daarom hebben de ontwikkelaars er voor gezorgd dat deze twee features elkaar niet in de weg zitten, maar toch vinden de spelers dat je de wapens veel te langzaam oppakt. Daarom is de snelheid van het oppakken van wapens verhoogd, maar het zal nog altijd niet gebeuren wanneer je probeert te herladen.

  Ook is de duur van de Sensor Dart, een item waarmee je de locatie van je tegenstanders kunt zien, verkort naar twee minuten. Verder is de duo's spelmodus nu op de featured playlist weergegeven.

  Iedere dag een Blackout beta update

  Volgens Treyarch zal er iedere dag een Blackout beta update worden uitgebracht. Op dit moment is de Blackout beta alleen nog maar beschikbaar voor PlayStation 4, maar vanaf 14 september kunnen alle spelers met een PC of Xbox One pre-order de beta ook spelen. Vanaf 15 september kunnen alle PC-spelers met een Battle.net account de beta uitproberen, ook al hebben zij het spel nog niet besteld.

  Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Op gamesom spraken we met ontwikkelaar Treyarch over de game en al die informatie kun je in het inteview teruglezen.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.