Blackout beta terugblik met veel feedback van de community

  De Call of Duty Blackout beta is ten einde gekomen. De PlayStation 4 spelers hebben de nieuwe battle royale modus een week uit kunnen testen en de Xbox One en PC spelers hebben de beta een weekend kunnen testen. Dit is de Blackout beta terugblik.

  Treyarch, de ontwikkelaar van Call of Duty Black Ops 4, heeft vanaf dag één van de beta aangegeven dat de feedback van de community heel erg belangrijk is. Terwijl de beta nog bezig was zijn er verschillende aanpassingen doorgevoerd in verschillende Blackout beta updates.

  Blackout beta terugblik op belangrijkste feedback

  Ieder item in de Blackout beta wordt grondig onderzocht door de ontwikkelaars. Er wordt gekeken of de items goed gebalanceerd zijn. Zo werd ook Armor vanaf dag één van de beta al onderzocht en daar zijn de volgende veranderingen uitgekomen.

  • Level 3 Armor wordt 75% minder gevonden
  • Level 3 Armor wordt vooral in Stashes en Supply Drops gevonden
  • Level 3 Armor verslijt sneller
  • Spelers kunnen nu zien hoeveel armor zij zelf en hun teamgenoten nog over hebben in de HUD.

  Ook waren de spelers niet altijd tevreden over de audio in de Blackout beta. Daarom worden de volgende zaken aangepast voor de lancering van de volledige game.

  • De voetstappen van teamgenoten klinken zachter dan die van tegenstanders
  • De Awareness Perk zorgt ervoor dat de voetstappen van je teamgenoten nog zachter klinken
  • Alle problemen met de audio, zoals de cargo plane en de countdown timers worden verder onderzocht en aangepast voor de lancering

  Een van de eerste dingen die de spelers van de Blackout beta opviel was het langzaam oppakken van wapens. Dit is meteen in de eerste Blackout beta update aangepast. Daarnaast zijn er nog verschillende aanpassingen gedaan aan de Inventory & Item Management.

  • Het Quick Equip Menu zorgt ervoor dat je snel aanpassingen kunt maken aan je Inventory, snel wapens op kunt pakken en het openen van deuren
  • Je kunt nu ook in een keer alle attachments van je wapen afhalen
  • De attachments kunnen van het ene wapen naar het andere wapen worden verwisseld als ze beide dezelfde attachments ondersteunen

  Leuke Blackout beta statistieken

  In deze terugblik nemen we ook een kijkje in de verschillende records die zijn behaald tijdens de Blackout beta. De meeste kills door een spelers zijn 25 kills in Solo’s, 29 kills in Duo’s en 25 kills in Quads. Het hoogste aantal kills door een team zijn 32 kills in Duo’s en 38 kills in Quads. Er zijn 3.3 miljard items opgepakt, 7.5 miljoen zombies uitgeschakeld en er zijn 123 mensen met een basketbal geëlimineerd.

  Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC en is nu al te pre-orderen!

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.