Blacklight: Retribution servers offline in maart

  Blacklight: Retribution, de cyberpunk first-person shooter, die voor het eerst uitkwam in 2012 zal vanaf 11 maart 2019 niet meer kunnen worden gespeeld op de P, de servers voor de PC-versie zullen offline gaan. Alle downloadbare items in de PC-store van de game zullen gratis zijn tot aan 11 maart 2019.

  De ontwikkelaar, Hardsuit Labs maakt in een Steambericht bekend dat zij de ondersteuning voor de game zullen stoppen voor de PC. Vanaf 11 maart zullen de servers voor de game niet meer beschikbaar zijn. Hardsuit Labs vertelt in dit bericht dat zij al een tijd bezig zijn met nieuwe projecten die de volledige focus vergen van de ontwikkelaar. De PS4-versie zal blijven bestaan, maar zal geen updates, patches en technische ondersteuning meer krijgen. De game blijft dus hoe hij nu is.

  Blacklight: Retribution servers PS4 zullen blijven functioneren

  Vanaf 8 februari tot en met 11 maart 2019, wanneer de PC servers offline zullen gaan zijn alle items in de PC store van de game gratis om te downloaden. De Playstation 4-versie van de game zal gewoon speelbaar blijven, aangezien er op dit platform geen servers zijn die gehost worden door Hardsuit Labs.

  Blacklight: Retribution, die als eerst in 2012 uitkwam voor de PC en later in 2013 voor de PS4 is een cyberpunk first-person shooter die gratis te spelen is op de Playstation 4 en nog tot 11 maart 2019 te spelen is op de PC.

  Blacklight: Retribution

  Verkijgbaar vanaf 2 july 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.