Blackberry's nieuwste model geintroduceerd

    BlackBerry zal later dit jaar een nieuwe smartphone uitbrengen, deze heeft nu nog geen naam en het is nog niet duidelijk wanneer deze uitkomt. Ron Louks, hoofd van BlackBerry's mobiele afdeling, liet het prototype van BlackBerry's nieuwste model zien op de Mobile World Congress.

    BlackBerry is een tijdje enorm populair geweest, maar de laatste jaren valt dit behoorlijk tegen voor het bedrijf. Bijvoorbeeld, in 2013 werd de productie van twee toestellen geannuleerd. Om zijn comeback te maken is dus veel werk nodig en moet het bedrijf voornamelijk nieuwe technologie├źn introduceren om te kunnen laten zien wat zij hebben. Met dit model denkt BlackBerry dit voor elkaar te krijgen.

    BlackBerry's nieuwste model

    Het bedrijf omschrijft deze smartphone als 'dual-curved, all-touch display with a keyboard'. Dit betekent dus dat het schuifmodel terugkomt. Het scherm is te bedienen met touch screen, terwijl teksten te typen zijn met het uitschuifbare toetsenbord. Meer dan dit is er nog niet bekend over de smartphone, slechts Louks omschrijving van het model en de afbeelding hierboven.

    ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.