Black Widow straks toch in de bioscoop

News
donderdag, 24 juni 2021 om 8:00
endgame black widowf1633423948
Hoewel het normale leven nog niet helemaal terug is, komt het al wel langzaam dichterbij. Een tijd lang waren we voor grote Disney titels of andere films aangewezen op streamingplatformen zoals Disney+, maar daar komt met Black Widow gelukkig verandering in! De nieuwste film in het MCU is namelijk niet alleen te streamen op Disney+, maar kan bij Pathé ook worden bekeken op het witte doek.
Maandenlang hebben we grote films vanuit de eigen huiskamer moeten kijken. Cruella, Nomadland en veel andere titels, waren niet te zien in bioscopen en kwamen exclusief naar streamingdiensten. Met de versoepelingen die er nu zijn en de meerdere die er nog aan gaan komen, lijkt er ruimte te komen voor films in bioscopen. De nieuwe MCU-film Black Widow is één van de films die hierin het voortouw neemt. Pathé laat weten dat de nieuwe vanaf 7 juli film in de bioscoop te zien gaat zijn.
Het is alleen niet bekend wanneer de kaartverkoop precies start. Hierdoor kunnen we helaas nog niet de beste plaatsen reserveren voor het kijken van Black Widow, maar de verkoop zal waarschijnlijk snel genoeg van start gaan.

Black Widow is de eerste van veel

Het beste aan de bioscooprelease van Black Widow is misschien nog wel dat de film met deze verandering de deur opent voor veel andere nieuwe titels om in de bioscoop uit te komen. Door de wereldwijde pandemie zijn enorm veel films van koers gewijzigd en is er besloten dat grote titels enkel via streamingdiensten beschikbaar werden.
Nu het startsignaal is gegeven door Black Widow, zal het daardoor ook niet lang duren tot ook andere grote films tóch in de bioscopen gaan draaien. Als de grote namen en blockbusters langzaam weer in de bioscopen te zien zijn, is het einde van de bioscopen misschien toch verder weg dan sommigen in eerste instantie dachten.