Black Widow movie voegt David Harbour toe aan de cast

  De Black Widow movie die er aan zit te komen heeft zijn cast vergroot met sterren-acteur David Harbour. Harbour was al eerder te zien in de hitserie Stranger Things en zal ook de hoofdrol spelen in de reboot van de Hellboy-filmreeks.

  null

  In de nieuwe Black Widow film zullen we opnieuw Scarlett Johansson zien als de gevaarlijke huurmoordenaar Natasha Romanoff. The Hollywood Reporter meldt dat David Harbour in de film zal gaan spelen. Naast Harbour zijn er ook een aantal andere acteurs bevestigd voor de film.

  Florence Pugh (Fighting With My Family), Rachel Weisz (The Favourite) en André Holland (Moonlight) zullen naast Johansson en Harbour te zien zijn in de spin-off van Black Widow. Wat de verschillende rollen gaan zijn is nog niet duidelijk.

  Scarlett Johansson

  Waar gaat de Black Widow movie over?

  Naast een aantal leden van de cast is het ook bekend geworden wie de film zal gaan regisseren. Cate Shortland heeft de regie van de spin-off in handen. Shortland is onder andere de regisseur van Berlin Syndrome en Lore.

  Een vaste releasedatum is nog niet zeker, maar we zullen voor Avengers: Endgame niks gaan horen over Black Widow of andere Marvel-films. De gok is dat de film in 2020 al uit zal komen, maar dat impliceert dat er nu al aan wordt gewerkt, wat een grote gok is.

  Het verhaal van Black Widow is op het moment nog niet bekend, maar er is een aantal geruchten waaruit blijkt dat de film een prequel zal gaan worden op Iron Man 2, waar Black Widow voor het eerst werd geïntroduceerd. Meer informatie over de Black Widow movie zullen we krijgen ergens na de première van Avengers: Endgame, die vanaf 24 april in de bioscopen te zien is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.