Black Widow details bekendgemaakt

  Er zijn nieuwe Black Widow details bekendgemaakt. Fans hebben lang gewacht op de solofilm waar maar geen duidelijkheid over kwam. Nu is het bekend dat de film er daadwerkelijk aankomt en wie er in zal gaan spelen.

  Marvel

  Het personage Black Widow verscheen voor het eerst op beeld in The Marvel Cinematic Universe in 2010 en werd vertolkt door Scarlett Johansson. Daarvoor was ze enkel te zien in de stripboeken van Marvel. Black Widow, die ook beter bekend staat als Natasha Romanoff of Natalia Romanova, is in dienst van huurmoordenaar Nick Fury, daarnaast werkt zij ook voor zichzelf.

  De Black Widow details

  The Hollywood Reporter heeft laten weten dat Scarlett Johansson opnieuw in de rol van Black Widow zal gaan treden. Daarnaast is er bekendgemaakt dat regisseuse Cate Shortland de film zal regiseren. Cate Shortland staat bekend om haar regie bij het oorlogsdrama Lore en haar recente film Berlin Syndrome. Het gerucht gaat dat ook regisseuse Amma Asante en Maggie Betts een goede kans maakten op de regie van de film, maar zij zijn het helaas niet geworden.

  Details over het verhaal van de solofilm van Black Widow, zijn nog niet bekend. Wel is er bekend dat de solofilm terug zal gaan naar de oorsprong van Black Widow.

  Ben je op zoek naar meer Marvel films? Wij hebben de beste Marvel films voor je op een rijtje gezet! Ben je benieuwd naar de beste Marvel villians? Wij hebben de beste Marvel villians op een rijtje gezet voor je.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.