Black Panther 2 aangekondigd tijdens de D23 Expo

  Marvel heeft onlangs het Marvel Cinematic Universe nog uitgebreid en nu is het tijd voor alweer de volgende aankondiging. Hiervoor gaan we terug naar Wakanda, want Black Panther 2 is officieel aangekondigd. Het vervolg zal in mei 2022 op het witte doek verschijnen.

  Disney/Marvel

  De D23 Expo was het toneel van een heel aantal aankondigingen. Hierbij hoorde een Black Panther 2 aankondiging. De film is namelijk ofifcieel met een releasedatum uit de doeken gedaan. Er werd al geruime tijd aan het vervolg gewerkt door onder andere Ryan Coogler. Hij schrijft het script voor de film en gaat daarbij opnieuw in de regiestoel zitten voor de film. Het is nog onduidelijk of Chadwick Boseman weer in het pak van de superheld zal kruipen, evenals het plot van de film.

  Black Panther aangekondigd voor mei 2022

  Filmproducent Kevin Feige en regisseur Coogler maakten dit bekend tijdens het op Disney georiënteerde evenement D23. Een vervolg op Black Panther was al waarschijnlijk, gezien het enorme succes van het eerste deel. Tijdens de MTV Awards kwam Black Panther nog als winnaar uit de bus en daarnaast kreeg de film een Oscarnominatie. Wij beoordeelden de film nog met een 8.5 in de Black Panther Blu-ray review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.