Black Ops is de meest populaire Call of Duty serie volgens Activision

  Call of Duty: Black Ops is de meest gespeelde serie uit de Call of Duty geschiedenis, volgens Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing.

  Hirshberg vertelde tijdens een presentatie van de cijfers uit het eerste kwartaal van 2015 aan investeerders dat bijna 100 miljoen spelers zowel Black Ops als Black Ops 2 in bezit hebben.

  Black Ops populair in aanloop naar nieuwe COD

  Het tweede deel uit de serie werd uitgebracht in 2012 en drie jaar na de release van het spel zijn er nog steeds veel spelers betrokken bij het spel. Volgens Activision staan miljoenen actieve Black Ops 2 spelers te popelen op het nieuwe deel van de serie. Call of Duty: Black Ops 3 is de eerste titel uit de ontwikkelaars wisselcirkel van drie jaar en de ontwikkelaar geeft aan het beste te halen uit de drie speelmodi in het spel.

  Hirsberg vertelde dat een van de voordelen van de driejarige wisseling van ontwikkelaars is dat de pers een mogelijkheid geboden kan worden voor een vervroegde hands-on. Volgens de ontwikkelaar was de reactie fenomenaal.

  Tijdens de E3 van dit jaar zal de eerste hand-on worden gegeven voor de multiplayer van de nieuwe Call of Duty. Daarnaast zal er voor het eerst in jaren weer een bèta beschikbaar zijn voor Call of Duty. De nieuwste Call of Duty komt op 6 november naar PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops II

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.