Black Ops 4 update brengt Nuketown naar Xbox One en PC

  De nieuwe Call of Duty Black Ops 4 update wordt later deze week uitgebracht. Nuketown wordt, nadat de map eerder al beschikbaar was op de PlayStation 4, ook beschikbaar op de Xbox One en PC. Daarnaast is er dubbele experience in alle spelmodi.

  In de komende dagen is er niet alleen dubbele experience beschikbaar in de verschillende spelmodi in Call of Duty Black Ops 4. Op Twitter heeft Treyarch bekendgemaakt dat er van 21 tot 26 november Dubbele Experience, Tier Boost, Nebulium Plasma en Merits. De dubbele experience is beschikbaar in de multiplayer en zombies modus. De dubbele Merits zijn beschikbaar in de battle royale modus van Black Ops 4. Het zogenaamde Quad Feed evenement is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Black Ops 4 update met Nuketown op Xbox One en PC

  Vanaf vandaag, 20 november, is de Nuketown beschikbaar voor de Xbox One en PC. Deze klassieke map, die we al eerder hebben gezien in Call of Duty Black Ops en Black Ops II, was al eerder beschikbaar voor PlayStation 4 spelers. Nu kunnen ook de Xbox One en PC spelers los gaan op een van de kleinste maps uit de Call of Duty franchise.

  Een van de andere nieuwe features van de Black Ops 4 update zijn de zombies die Nuketown Island in de Blackout map overnemen. Vanaf vandaag zullen de zombies ook beschikbaar zijn op de Xbox One en PC versie van Black Ops 4. Naast de 99 andere spelers in Blackout zul je het dus ook op moeten nemen tegen deze hersenetende monsters. Treyarch wil de Blackout modus op deze manier onderscheiden van de andere battle royale spellen die er op de markt zijn. Dat is niet helemaal gelukt, want Fortnite heeft dit eerder al gedaan tijdens het Fortnitemares evenement.

  Black Ops 4 in de aanbieding

  Call of Duty Black Ops 4 is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze game kwam op 12 oktober uit, maar is nu al flink in de aanbieding in de aanloop naar Black Friday. De nieuwste Call of Duty is op Black Friday beschikbaar voor €39,98 bij Game Mania. Alle Black Friday 2018 Deals kun je terugvinden in ons overzicht!

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.