Black Ops 4 pre-order komt met 'nieuwe mappen' naar Black Ops 3

  Tijdens de Sony E3 persconferentie is er een pakket aan remastered mappen aangekondigd waarmee Call of Duty Black Ops 3 spelers aan de slag kunnen. De voorwaarde om hiermee aan de slag te gaan is een Black Ops 4 pre-order plaatsen.

  Black Ops 3 spelers worden getrakteerd op maar liefst vijf nieuwe mappen als zij de nieuwste game vooruitbestellen. het gaat hierbij om een vijftal bekende arena's die in een remastered jasje zijn gestoken. De collectie bestaat uit Firing Range, Jungle, Slums, Summit en Nuketown. De mappen worden tezamen het Back in Black pakket genoemd. Deze klassiekers komen ook naar de nieuwste game uit de franchise.

  Black Ops 4 pre-order volgt nar Black Ops 3 PS-Plus

  Tijdens de E3 persconferentie is ook bekendgemaakt dat Call of Duty Black Ops 3 wordt toegevoegd aan de PS Plus line-up van deze maand. Abonnees kunnen voor noppes aan de slag met dit multiplayerfestijn, dat van ons een dikke 9 kreeg vanwege de grote hoeveelheid content en dynamische multiplayer.

  Call of Duty Black Ops 4, dat op 12 oktober uitgebracht wordt voor Xbox One, PS4 en PC, zal in tegenstelling tot de voorgaande delen een andere invulling van deze content hebben. Zo kent de game geen traditionele singleplayer, maar moet je rekening houden met een Battle Royale modus genaamd Blackout. Daarnaast legt de game de focus op zombies en de multiplayer, waarvan wij al aardig wat hebben mogen spelen.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.