Black Ops 4 post launch details onthuld door Treyarch

  De allereerste Call of Duty Black Ops 4 post launch details zijn bekendgemaakt door Treyarch. De nieuwste Call of Duty game komt al binnen een maand uit. Er komt na de launch van Black Ops 4 veel gratis content voor de spelers.

  Treyarch werkt voor de nieuwste Call of Duty opnieuw samen met PlayStation. Dat wil zeggen dat alle content die na de lancering van het spel uitkomt eerst voor de PlayStation spelers beschikbaar is. De post launch content bestaat uit nieuwe specialists, maps en verschillende evenementen.

  Eerste Black Ops 4 post launch details

  Natuurlijk zullen er ook betaalde DLC’s volgens voor Call of Duty Black Ops 4, maar Treyarch heeft in een PlayStation blogpost aangegeven dat er ook veel gratis content aankomt. Activision en Treyarch geven hierin aan dat de gratis content voor de multiplayer modus, zombie modus en Blackout modus zal zijn.

  De eerste details zijn bekendgemaakt en de favoriete map van velen, Nuketown, komt terug naar Black Ops 4. De klassieke Black Ops map wordt in een nieuw jasje gestoken. Nuketown is een van de kleinste maps ooit in de historie van Call of Duty. De map staat dus garant voor snelle actie en de mogelijkheid om veel kills te halen.

  Bij de lancering van de volledige game op 12 oktober zullen er tien verschillende specialists beschikbaar zijn in de multiplayer modus. Iedere speler in een team van vijf moet een andere specialist kiezen. Na de lanceringen zullen er nieuwe specialists aan het spel worden toegevoegd.

  De Black Ops 4 launch is nog maar het begin

  Voor Blackout hebben Treyarch en Activision aangegeven dat de lancering nog maar het begin is. De battle royale modus van Call of Duty zal blijven veranderen op basis van de feedback van de community. De map zal regelmatig worden geüpdatet, uitbreidingen zullen beschikbaar worden en er zullen nieuwe Blackout battle royale modi worden toegevoegd.

  Het laatste onderdeel van de Black Ops 4 post launch details zijn de evenementen. Er zullen ieder seizoen evenementen zijn, wekelijkse evenement en time-limited evenementen. Op deze manier zullen er nieuwe spelmodi en andere content voor de spelers beschikbaar worden gesteld.

  Call of Duty Black Ops 4 kan al worden besteld voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.