Black Ops 4 Nuketown trailer toont winters uiterlijk

  Nuketown is vandaag toegevoegd aan Call of Duty Black Ops 4 en ook de trailer is uitgebracht. De remake van de klassieke Black Ops map is de vijftiende map die aan de nieuwste Call of Duty game wordt toegevoegd. Het is de eerste gratis DLC voor Call of Duty Black Ops 4.

  De map die wordt toegevoegd, betreft een remake van de klassieke Nuketown map. Nuketown is een van de kleinste maps die de Call of Duty franchise ooit heeft gehad. De map staat garant voor veel gevechten en actie. In Black Ops 4 heeft de map een winters uiterlijk, maar dat zou ook te maken kunnen hebben met de aankomende feestperiode. Hierboven is de volledige Black Ops 4 Nuketown trailer te zien!

  Trailer toont Nuketown in Black Ops 4

  Het was al eerder bekend dat Nuketown naar Call of Duty Black Ops 4 zou komen. Eerder werd bekend dat de launch van Nuketown deze week zal plaatsvinden. Vanaf nu kunnen alle spelers die een exemplaar van Call of Duty Black Ops 4 hebben aangeschaft de klassieke Nuketown map spelen.

  Naast Nuketown zijn er nog veertien maps beschikbaar in de nieuwe Call of Duty game. Er zijn een aantal nieuwe maps beschikbaar, maar ook veel andere klassieke maps uit eerder Call of Duty games. Maps als Summit, Firing Range, Slums, Jungle uit de eerdere Black Ops games zijn ook in Black Ops 4 beschikbaar.

  Een positieve review voor nieuwe Call of Duty

  Call of Duty Black Ops 4 is inmiddels al een maand geleden uitgebracht. Wij gaven de game een 8.5 in onze Black Ops 4 review. De reden hiervoor is de vernieuwde kern van de multiplayer modus. Daarnaast is de zombies modus groter dan ooit tevoren. De nieuwe Call of Duty heeft geen singeplayer modus, maar er is daarentegen wel de nieuwe Blackout battle royale modus.

  Call of Duty Black Ops 4 is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.