Black Ops 4 Nuketown map verschijnt deze week

  De Black Ops 4 Nuketown map komt deze week uit, zo maakt ontwikkelaar Treyarch bekend op Twitter. De map die al sinds het eerste deel geliefd is, verschijnt op 13 november. De Nuketown map zal gratis te verkrijgen zijn en komt als eerste naar de PlayStation 4.

  De Black Ops 4 Nuketown map zal er wel weer een beetje anders uitzien dan hoe je gewend bent. Net als in eerdere delen zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de nieuwe versie van de map. Zo werd Nuketown in Black Ops 3 omgetoverd tot een futuristisch paradijs en is de map in Blackout een verlaten opgeblazen eiland. In de korte trailer kun je zien dat Nuketown dit keer omgetoverd wordt tot Russisch paradijs.

  De ontwikkelaars begroeten PlayStation 4-spelers terug op de map met een Russische tekst die luidt: 'Welkom terug'. De vraag is alleen wel wanneer Xbox One en PC-gebruikers met de map aan de slag mogen. De Tweet haalt namelijk alleen aan dat de map vanaf 13 november naar de PlayStation 4 komt.

  Black Ops 4 Nuketown map één van velen

  Nuketown is één van vele maps die je in Call of Duty Black Ops 4 kan vinden als het de multiplayer betreft. Het spel had er vanaf de lancering al veertien en daar komen door middel van de seizoenspas, de Black Ops Pass nog een keer twaalf bij. Dat is niet het enige wat je in de Black Ops Pass kan vinden, want ook krijg je directe toegang tot de exclusieve zombie-ervaring Classified.

  Naarmate er meer DLC-pakketten uitgebracht worden krijgen spelers ook nog toegang tot vier andere zombie-ervaringen. Daarnaast krijgen spelers ook nog vier Blackout-personages als wie ze kunnen spelen in de Battle Royale-modus. In onze Call of Duty Black Ops 4 review kun je lezen wat we van Blackout en de andere modi uit Black Ops 4 vonden.

  Call of Duty: Black Ops IIII is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.