Black Ops 4 Holiday Event komt naar alle spelmodi

  Het is bijna kerst en dat betekent dat er genoeg evenementen in videogames zijn om dit te vieren. Zo is er ook een Black Ops 4 Holiday Event. Dit evenement in de nieuwste Call of Duty game heeft invloed op Blackout, Zombies en de multiplayer modus.

  Tijdens het Blackout Holiday Event zal er qua gameplay weinig veranderen. De gehele map zal worden versierd en de Supply Stashes zullen op een feestelijk thema hebben. Hierdoor heb je tijdens een Blackout match meteen een heerlijk kerstgevoel. Er is wel een aanpassing qua gameplay. Er worden namelijk sneeuwballen toegevoegd, waarmee je tegenstanders kunt elimineren. Met de sneeuwballen doe je niet heel veel schade, maar het kan genoeg zijn voor een overwinning.

  Alle modi veranderen door Black Ops 4 Holiday Event

  Het multiplayer evenement heet Winter Event Stream. Er kunnen nieuwe cosmetische items worden vrijgespeeld tijdens dit evenement. Wanneer een van de nieuwe items wordt vrijgespeeld, komt er weer een nieuwe challenge vrij. Zo kun je de nodige items verdienen tijdens de feestelijke periode.

  Ook al zien zombies er over het algemeen niet heel feestelijk uit, toch is er ook een Holiday Event in de zombies modus. Dit evenement heet Zombies Winter Calling. Tijdens dit evenement kunnen er een aantal unieke challenges worden voltooid. Hiermee ontgrendel je een aantal items op je karakter te personaliseren. Deze items zijn alleen tijdens het Black Ops 4 Holiday Event te gebruiken.

  De volledige Black Ops 4 patch notes

  Treyarch, de ontwikkelaar van Call of Duty Black Ops 4, heeft de volledige patch notes op Reddit uitgebracht. In de patch notes kunnen alle aanpassingen worden gelezen. Er zijn namelijk ook enkele kleine veranderingen aangebracht aan bijvoorbeeld de gameplay en de camos in de nieuwste Call of Duty game.

  Call of Duty Black Ops 4 is op 12 oktober 2018 uitgekomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Op dit moment is de game voor de PlayStation 4 en Xbox One voor 37 euro verkrijgbaar bij bol.com. De PC versie kost hier 40 euro. Twijfel jij of deze game het aanschaffen waard is? Lees dan in onze Call of Duty Black Ops 4 review waarom wij de game verslavend goed vinden!

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.