Call of Duty Black Ops 4 gameplay te bewonderen!

  Vandaag is de dag van de release van Call of Duty Black Ops 4. Er komen drie verschillende gamemodi uit; Multiplayer, Battle Royale en Zombies. Wij hebben gameplay video's klaar staan voor jou om een kleine voorproefje te krijgen van de game!

  Multiplayer

  De hele Call of Duty franchise heeft een multiplayer modus waar je nek aan nek tegen andere spelers kunt spelen. Je hebt veel keuzes! Of je in een team of alleen wilt spelen is allemaal aan jou. Er zijn een paar Black Ops mappen bekend gemaakt die terug zullen komen in Black Ops 4. Hier zie je een paar van deze mappen.

  Verder zijn er nieuwe functies toegevoegd aan de multiplayer wat in de vorige Call of Duty's er nooit was. De grootste functie die erbij is gekomen is helen. In Call of Duty multiplayer (en Blackout) kan je niet automatisch helen door dekking te zoeken. Je moet nu jezelf een spuitje geven wat een klein beetje tijd kost en in ruil daarvoor heel je.

  Zombies

  De Black Ops series zijn erg bekend om hun speciale gamemodus Zombies. Voor het eerst liet Zombies zich zien in Call of Duty: World at War. Het was zeker geen slechte stap om de zombie optie te introduceren aangezien de community de gamemodus fantastisch vond.

  Spelers krijgen vanaf launch drie verschillende zombie maps: IX, Voyage of Despair en Blood of the Dead. De vierde map Classified is een remake van de map Five in Black Ops 1. Die krijg je alleen als je de seizoen pas aanschaft.

  Blackout

  Voor het eerst in de Call of Duty geschiedenis is er een Battle Royale modus. Sinds 2017 zijn de Battle Royale games erg populair en Call of Duty onderneemt actie met een eigen Battle Royale modus. Je begint met 100 personen in één map in je eentje of met vrienden. Je doel is om iedereen te doden die niet in jouw team zit totdat er niemand meer over is.

  Er waren verschillende meningen wat mensen hadden over het idee dat Call of Duty een eigen Battle Royale modus zou uitbrengen. Er is al een beta uitgekomen voor Blackout waar de spelers de optie voor het eerst konden proberen. Tot nu toe is het een succes voor veel spelers.

  Benieuwd ook naar onze mening? De Call of Duty Black Ops 4 review is nu te lezen.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.