Black Ops 4 Blackout krijgt nieuwe content en multiplayer maps

  Treyarch laat weten dat op 19 februari 2019 een nieuw seizoen met content begint voor Call Of Duty: Black Ops 4 Battle Pass houders. Het begint allemaal op de PS4. Operation Grand Heist zal meer content brengen naar Black Ops 4 Blackout modus en voegt nieuwe multiplayer maps toe.

  In een trailer van Treyarch wordt de nieuwe content getoond. Op 19 februari gaat het nieuwe seizoen van Black Ops 4 van start voor PlayStation 4-gebruikers. Spelers die beschikken over een Battle Pass krijgen toegang tot twee nieuwe multiplayer maps, 'Casino' en 'Lockup' en krijgen daarnaast ook een nieuwe skin, namelijk een ruimte-aap die je kunt gebruiken in de Blackout modus. Verder zullen er nieuwe wapens, wapenskins en voertuigen worden toegevoegd aan de Blackout modus.

  Black Ops 4 Blackout nieuwe modus en zombie-content

  Ook zullen er nieuwe gamemodus worden toegevoegd aan Black Ops 4. ‘One In The Chamber’, waar je letterlijk maar één kogel hebt om te overleven en een kogel terug krijgt als je iemand vermoord en ’Hot Pursuit’, waar je op hoge snelheid met automatische wapens elkaar moet uitschakelen. De Blackout modus zal ook een nieuwe locatie krijgen waar spelers kunnen landen, namelijk 'Ghost Town'. Een verlaten stad waar je tegen je vijanden kunt vechten.

  De zombiemodus van Black Ops 4 zal een gloednieuwe perk en nieuwe uitdagingen krijgen die worden toegevoegd aan de eindeloze stroom van hersenloze zombies. Treyarch zal over de komende week nog meer content uitbrengen voor Black Ops 4. Op 19 februari 2019 zal Treyarch ook een livestream houden om de nieuwe content van Black Ops 4 te tonen aan het publiek.

  In de Black Ops 4 Blackout modus vlieg je met een wingsuit naar een plekje op het speelveld, waarna je op zoek gaat naar wapens en explosieven om je vijanden uit te schakelen. Black Ops 4 Blackout modus is het antwoord van Treyarch op battle royale games als Fortnite, PUBG en Apex Legends. Die laatste haalde in zijn eerste week na release een spelersaantal van 25 miljoen met 2 miljoen gelijktijdige spelers.

  Call Of Duty: Black Ops 4 is te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer Operation Grand Heist naar de PC en Xbox One komt, is nog niet bekend.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.