Black Ops 4 Blackout beta datum voor Xbox One en PC bekend

  Met Blackout speelt Activision in op de enorme populariteit van het battle royale-genre en binnenkort kunnen we het allemaal uitproberen in de Black Ops 4 Blackout beta.

  Activision heeft aangekondigd dat de PS4-spelers op 14 september als eerste de kans krijgen om de Blackout modus uit te proberen. En nog in diezelfde week mogen de PC en Xbox One-spelers het ook gaan testen met hun Black Ops 4 Blackout beta.

  Pre-order voor Black Ops 4 Blackout beta

  Voor de Xbox One-spelers zit er nog wel één maar aan het verhaal, want je moet het spel wel pre-orderen om de beta van Blackout te spelen. Voor PC-gamers is dit niet het geval. Iedereen die een Battle.net account heeft, kan de beta van de Blackout modus spelen.

  Op dit moment heeft Activision nog niet veel vrijgegegeven over de battle royale modus. Wat ze wel heeft aangegeven is dat er net als in andere bekende battle royale games, zoals Fortnite en PUBG, drie mogelijkheden zijn. Namelijk solo, duo en squads.

  Grootste map ooit

  Door de enorme populariteit van het battle royale-genre, heeft Call of Duty Blackout toegevoegd aan de gamemodi. Er is ook al bevestigd dat de map de grootste gaat zijn in de geschiedenis van Call of Duty, maar het is nog onbekend hoeveel spelers er in een potje mee gaan doen.

  Net als in PUBG, kun je in de Blackout gamemodus gebruik maken van verschillende soorten voertuigen. Zowel op het land, op zee en in de lucht. Lees hier nog meer over de Blackout modus in onze special.

  Andere gamemodi

  Naast de nieuwe Blackout gamemodus keren er ook bekende gamemodi terug, zoals zombie modus en multiplayer modus. Een singleplayer zoals je dat gewend bent van Call of Duty zal er dit keer niet zijn. Er zijn wel solo-missies die in verband staan met de verschillende in-game karakters.

  Lees ook meer over de Call of Duty: Black Ops 4 gameplay. De game zal op 12 oktober verkrijgbaar zijn, maar je kunt het ook alvast pre-orderen.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.