Black Ops 3 zombies map the Giant nu te koop

  De Call of Duty Black Ops 3 zombies map the Giant is vandaag in de losse verkoop gegaan. De map is een remake van der Riese, de zombie map uit Call of Duty World at War. De map kon door fans met één van de verschillende specials editions al wel gespeeld worden.

  De Black Ops 3 zombies map the Giant maakte namelijk onderdeel uit van de Juggernog edition, Hardened edition en de Digital Deluxe edition, of als je in het bezit was van een Season pass kon je reeds aan de slag met de ‘nieuwe’ zombie map. Vanaf gisterenavond kunnen alle zombies fans dus aan de slag met de remake van de map uit World at War.

  Black Ops 3 zombies map the Giant heeft dezelfde hoofdpersonen

  Black Ops 3 zombies map the Giant speelt zich af op een Nazi onderzoekscentrum genaamd der Riese. Je duikt hierbij in de huid van de welbekende karakters, Dempsey, Takeo, Richtofen en Nikolai en probeert hierbij de hordes aan zombies af te knallen, om het gebied van verder verval te behoeden.

  The Giant is de ‘nieuwste’ toevoeging aan de zombie maps in Call of Duty Black Ops 3 en volgt daarmee Zetsubou no Shima op dat onderdeel was van de laatste DLC Eclipse. Sinds 2 juni is de Black Ops 3 zombies map the Giant beschikbaar voor 5,99 euro voor PlayStation 3 en PlayStation 4, Xbox One en PC. Andere consoles zullen in een later stadium volgen.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.