Black Ops 3 Zombies Chronicles officieel aangekondigd

  Black Ops 3 Zombies Chronicles is vandaag officieel aangekondigd. Ontwikkelaar Treyarch bracht het nieuws naar buiten dat acht vernieuwde zombiemaps terugkeren naar Black Ops 3. De release op de PlayStation 4 is op 16 mei, de Xbox One en PC volgen later.

  Meestal kwam een DLC-pakket een maand na de release op de PlayStation naar de Xbox en de PC. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat dit nu ook het geval zal zijn. Treyarch zal op 8 mei met meer details naar buiten treden.

  Jason Blundell, het hoofd van de studio, heeft wel laten weten dat het DLC-pakket acht maps bevat die eerder al uitkwamen bij World at War, Black Ops en Black Ops 2. De maps zijn: Nacht der Untoten, Kino der Toten, Verruckt, Shi no Numa, Shangri-la, Moon, Ascension en Origins.

  ''Als we één ding hebben gerealiseerd is dat veel fans van onze Call of Duty games nog steeds teruggrijpen naar de oudere spellen, zoals Black Ops en Black Ops 2. Wij willen de spelers van Black Ops 3 kennis laten maken met de Zombiemaps van weleer. De eerdere concepten van de Zombiemodus dus eigenlijk.''

  Timing Black Ops 3 Zombies Chronicles

  De tijdsperiode waarin deze zombie-DLC uitkomt is apart, meestal stopt de DLC-support van een Call of Duty game wanneer de volgende in lijn is uitgebracht. Infinite Warfare is al ruim zes maanden uit en toch komt er nog een uitbreiding aan voor Black Ops 3. Treyarch hintte hier vorig jaar al naar omdat de game nog steeds veel gespeeld wordt en de ontwikkelaar wilde dat ondersteunen.

  De nieuwste Call of Duty wordt CoD WW2 en zal uitkomen op 3 november voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Over een eventuele Switch-versie gaan de nodige geruchten maar hierover is nog niets officieel bekendgemaakt. De toekomst zal uitwijzen of deze versie voor de Switch ook daadwerkelijk ontwikkeld wordt.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.