Black Ops 3 voor Xbox One uit de digitale schappen gehaald

  De digitale versies van Call of Duty Black Ops 3 voor Xbox One zijn niet meer te pre-orderen via de Xbox Store of Amazon. Microsoft en Amazon hebben vooralsnog niet laten weten waarom deze versie van de game niet meer verkrijgbaar is.

  Deze week is gespot dat de game niet meer digitaal op de Xbox One te verkrijgen is. Ook de Xbox One season pass van Black Ops 3 wordt momenteel niet meer verkocht door de Engelse winkelketen GAME.

  Op de officiële website van Xbox worden de digitale versies van Black Ops 3 alleen aangeboden als onderdeel van een bundel. In de beschrijving van de game staat dat Black Ops 3 te pre-orderen is bij een lokaal verkooppunt. Ditzelfde bericht krijgen gebruikers te zien in de Xbox Store op de Xbox One, hoewel de game voorheen wel beschikbaar was om te kopen.

  Black Ops 3 voor Xbox One verdwenen, Microsoft reageert

  Microsoft laat weten dat de Black Ops 3 voor Xbox One tijdelijk verwijderd is van de Xbox Store, maar dat er samengewerkt wordt met Activision om de game zo spoedig mogelijk terug te laten keren. Gebruikers die al een pre-order van de game hebben staan, krijgen de game wel gewoon wanneer deze uitkomt.

  Call of Duty: Black Ops 3 komt 6 november uit voor Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, en PC.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.