Black Ops 3 trailer toont 14 minuten co-op gameplay

  Vandaag is een nieuwe Black Ops 3 trailer verschenen. Deze laat meer zien van de co-op in het spel. Geniet van bijna 14 minuten aan beeldmateriaal van de nieuwe shooter.

  De nieuwe Call of Duty zal een uitgebreide co-op modus krijgen. Daarvan zien we meer in deze Black Ops 3 trailer. De video is ook hierboven te zien. Eerder werden deze beelden op de E3 getoond, maar nu zijn ze voor de hele wereld te zien.

  Black Ops 3 trailer met uitgebreide co-op

  De campaign van de game is gemaakt zodat je deze in online co-op met vier man kunt spelen, of gewoon lekker alleen op de bank. Je komt grote open gebieden tegen waardoor je elke keer een andere strategie kunt kiezen.

  Dit zien we ook terug in de Black Ops 3 trailer. Terwijl één speler met een sniper gun de omgeving in de gaten houdt, knallen drie andere spelers de vijanden van dichtbij af.

  Verder kun je in de nieuwe Black Ops je karakter helemaal aanpassen. Dit geldt niet alleen voor de multiplayer, maar ook voor de singleplayer. Van wapens tot loadouts, abilities, outfits en veel meer. Hierdoor verandert je ervaring in de campaign met elke speelsessie.

  Black Ops 3 trailer toont co-op

  Hands on en meer details

  Wij speelden alvast met de game in Los Angeles. Onze ervaring lees je in de Black Ops 3 hands on. Alle details over de multiplayer kun je terugvinden in onze special hierover.

  Call of Duty Black Ops 3 verschijnt op 6 november voor de PlayStation 4, Xbox One, PC, PS3 en Xbox 360. Je kunt nu alvast een pre-order voor de game plaatsen.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.