Black Ops 3 Summer Event zorgt voor nieuwe wapens en camouflage

  Het Black Ops 3 Summer Event levert de gamer onder andere nieuwe wapens op. Ook kun je rekenen op een nieuwe camouflage-outfit. Het Summer Event duurt tot 1 augustus en is vannacht begonnen.

  Het Summer Event was twee weken geleden al ingegaan voor Call of Duty Modern Warfare en Infinite Warfare, maar nu krijgt dus ook Black Ops 3 de beurt. De ontwikkelaars hebben speciaal voor deze gelegenheid nieuwe wapens toegevoegd. Dat zijn de KVK 99M en de MAX-GL, ook is er een nieuwe Cherry Fizz skin.

  Black Ops 3 Summer Event

  Maar dat is nog niet alles, spelers kunnen ook aan de slag met vier nieuwe maps en evenementen. Deze vier nieuwe maps zijn oorspronkelijk onderdeel van de Awakening DLC, maar gamers kunnen deze dagen dus gratis deze DLC spelen. Als je de DLC eerder al had aangeschaft, krijg je dubbel zoveel XP., het Summer Event eindigt op 1 augustus en dan zul je niet meer gratis de vier 'nieuwe' maps spelen.

  De vorige DLC die werd uitgebracht voor Black Ops 3 was het langverwachte Chronicles. Dit pakket bevat namelijk zombiemaps uit drie verschillende Call of Duty spellen, World at War, Black Ops en Black Ops 2. De DLC leverde wel direct een storm van kritiek op want het prijskaartje van 30 euro vonden vele gamers te hoog.

  Zombies Chronicles neemt de gamer mee naar de begindagen van de zombiehype in Call of Duty. Het zijn namelijk acht klassieker maps die geheel zijn geremasterd, zo zijn onder andere de graphics naar een resolutie van 1080p geschaald. Hierdoor heb je dus een mooiere setting en komen de zombies meer tot hun recht.

  Tijdens de lancering van de uitbreiding kwam uitgever Activision met de zogenoemde '8 Days of the Undead'. Tijdens deze dagen konden de spelers van Black Ops 3 profiteren van dubbel XP en nieuwe uitdagingen.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.