Black Ops 3 Nuketown easter egg gevonden

  Er is een Black Ops 3 Nuketown easter egg gevonden. Wanneer je de armen van de mannequins die verspreid zijn over de map eraf schiet, dan volgen deze mannequins je wanneer je met je rug naar hen toestaat.

  Deze gevonden easter egg is niet de eerste op de Nuketown map. Eerder werd al een andere easter egg gevonden op de map die ook te maken had met de mannequins. Als je in plaats van hun armen hun hoofd er af schoot, veranderen de mannequins in zombies. De easter egg werd opgemerkt door YouTuber chaosxsilencer.

  Black Ops 3 Nuketown easter egg - zie het zelf in de video

  In de bijgeleverde video zie je hoe de mannequins achter je aan komen wanneer je met je rug naar ze toestaat. Wanneer je je dan omdraait, stoppen de mannequins met bewegen. Het is een erg grappige toevoeging aan de uiterst populaire Nuketown map. Wanneer je deze Black Ops 3 Nuketown easter egg wil triggeren, moet je binnen twee minuten de armen of hoofden van de mannequins afschieten.

  Call of Duty Black Ops 3 is sinds 6 november verkrijgbaar voor de PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3. Voor een uitgebreid oordeel over Black Ops 3 kun je de review nog eens lezen. Ook verscheen recent een nieuwe patch waarmee enkele wapens werden aangepast, maar ook een patch die de stabiliteit van de Steam versie van Black Ops 3 moet verbeteren.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.