Black Ops 3? Mysterieuze snapchat link in Call of Duty Black Ops 2

  Call of Duty krijgt bijna elk jaar een nieuwe game. Na de recentelijke update van Call of Duty: Black ops 2 hebben de console versies een mysterieuze poster hangen. De PC-versie heeft echter geen spookje op de posters. Betekent dit een Call of Duty: Black Ops 3?

  Gespot door Youtuber Drift0r en getoond in het filmpje boven het artikel zien de kijkers in bepaalde posters een spookje staan. Snapchat gebruikers zullen het icoontje al snel herkennen als Snapchat QR code. Door de Snapchat QR code te fotograferen in de app voegt de gebruiker het officiële Call of Duty account toe. Op de redactie hebben wij het getest en kregen wij de melding: "CallofDuty is je vriend al!".

  Call of Duty Black Ops 3

  Black Ops 3?

  Zou dit betekenen dat er een Call of Duty: Black Ops 3 aankomt? Dat is nog steeds niet duidelijk. Meestal wordt er rond deze tijd een grote campagne opgezet en er is bekendgemaakt dat Treyarch de de nieuwe Call of Duty game zal uitbrengen.

  Door de link in Call of Duty: Black Ops 2 te plaatsen wordt er gehint naar een bekendmaking via Snapchat en mogelijk daarna via Social Media. De redactie kon de Call of Duty Snapchat nog niet terug vinden in de lijst en een aantal iPhone gebruikers kreeg de code niet gescand.

  Willen jullie een nieuwe Black Ops game spelen? Of zien jullie liever een nieuwe Call of Duty verschijnen? Laat het ons weten!

  Call of Duty: Black Ops II

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.