Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC release voor PS4 bekend

  De Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC release is bekend, het nieuwe uitbreidingspakket verschijnt op 19 april voor PS4. Een de vier nieuwe multiplayer maps is een oude bekende. Banzai, die je je wellicht nog kunt herinneren van Call of Duty World at War, heeft een metamorfose ondergaan.

  De Black Ops 3 Eclipse DLC release is de tweede in de reeks van uitbreidingspakketten voor het best verkochte spel van 2015, Call of Duty Black Ops 3. De fans die de game zo groot hebben gemaakt, werken inspirerend voor het team van Treyarch. Voor hen proberen de ontwikkelaars alles uit de kast te halen om met elke DLC weer een nieuwe en unieke gameplay neer te zetten.

  Met de nieuwe Black Ops 3 Eclipse DLC krijg je vier nieuwe multiplayer maps, die, op een na, zich allemaal ver in de toekomst afspelen. Spire, Rift, Knockout en Verge. De laatste is een remake van de Banzai map uit Call of Duty World at War.

  • 'Spire' speelt zich af hoog in de wolken op een futuristisch vliegveld met allerlei hightech apparatuur in je omgeving.
  • 'Rift' speelt zich af op een futuristisch militaire basis die in een actieve krater gevestigd is. De wereld vertoont scheuren en barsten en krachten die daarbij komen, kunnen je leven kosten.
  • In 'Knockout' ga je in een traditionele Shaolin Tempel, in jaren '70 setting, met elkaar de strijd aan.
  • De vierde en laatste map, 'Verge', is de vernieuwde Banzai map en speelt zich af in de verre toekomst. In een post-apocalyptische tijd zijn twee strijdende volken met elkaar verstrengeld geraakt. Verge is een midsize map waarin het van belang is dat je belangrijke punten zoals bruggen, forten en tunnels in handen krijgt.

  Ook nieuwe Zombie map in Black Ops 3 Eclipse DLC release

  Naast bovenstaande vier nieuwe maps, krijg je met Black Ops 3 Eclipse DLC ook een nieuwe Zombie map. 'Zetsubou No Shima' speelt zich af op een onbewoond eiland in de stille oceaan. Op het eiland blijkt de thuisbasis van Division 9 te zitten. Zij hebben in een experiment met Element 115 het een en ander verprutst, waardoor er een gigantische ramp is ontstaan die jij als Origin-personage moet oplossen.

  De Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC release zal op 19 april plaatsvinden voor de PS4. Andere platformen volgen later.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.