Black Ops 3 Eclipse DLC map onthuld in nieuwe trailer

  Ontwikkelaar Treyarch heeft een trailer uitgegeven. In deze trailer is de nieuwe map 'Rift' te zien die bij de aankomende Black Ops 3 Eclipse DLC beschikbaar komt.

  De nieuwe Black Ops 3 Eclipse DLC is het tweede uitbreidingspakket voor Call of Duty Black Ops 3 en komt 19 april uit voor de PS4. Andere platformen volgen later. Dit is dezelfde formule die Treyarch gebruikte bij haar vorige DLC release voor Black Ops 3. De Eclipse DLC bevat vier nieuwe multiplayer maps en een gloednieuwe map voor de zombie gamemode, genaamd 'Zetsubou No Shima'.

  Vier nieuwe multiplayer maps in Black Ops 3 Eclipse DLC

  'Rift' is de tweede van de vier nieuwe maps die in de Black Ops 3 Eclipse DLC zitten waarvan een trailer verschijnt. Eerder kwam er al een trailer uit voor de map 'Verge'. In de nieuwe trailer is te zien dat 'Rift' zich afspeelt boven een actieve vulkaan. De map lijkt vrij klein waardoor er veel close combat situaties zullen ontstaan. Treyach zelf schrijft over de map "Rift dwingt spelers naar krappe en intense vuurgevechten waar naar voren de enige weg verder is".

  Van de andere twee maps zijn nog geen beelden vrijgekomen, wel zijn de namen bekend, 'Spire' en 'Knockout'. In 'Spire' bevindt de speler zich op een futuristisch vliegveld tussen de wolken. 'Knockout' brengt de speler naar een traditionele Shaolin Tempel. Verder is er nog weinig bekend over de 'Spire' en 'Knockout' maps.

  De nieuwe map 'Zetsubou No Shima' voor de zombie modus speelt zich af op een eiland in de Stille Oceaan. Op het eiland is de basis van Division 9 gevestigd. Na een catastrofale fout met "element 115" breekt er een grote ramp uit die jij uiteraard moet oplossen.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.