Black Ops 3 content gaat waarschijnlijk door in 2017

  De kans is erg groot dat er nieuws uit blijft komen voor de Call Of Duty game uit 2015. Treyarch heeft gesuggereerd dat er Black Ops 3 content blijft komen in 2017.

  Over het algemeen wordt de stroom aan nieuwe content stopgezet zodra er een nieuwe Call Of Duty-game verschijnt, maar dit lijkt niet het geval te zijn voor Black Ops 3 content. Dat liet Dan Bunting, de baas van Treyarch, weten op een livestream op Facebook.

  Nieuwe Black Ops 3 content te danken aan populairiteit

  Op de stream had Bunting het over de populairiteit van de game en dat de nieuwe content te danken is aan het aantal spelers dat nog steeds te vinden is op de servers Black Ops 3.

  "Ik kan op dit moment niets specifieks zeggen, maar ik kan zeggen, als Treyarch, dat we enthousiast zijn over deze game. En zolang als de game gespeeld wordt, blijven wij de game steunen op diezelfde manier. We kunnen uitkijken naar een gezond en leuk jaar met updates in 2017."

  Duidelijke taal dus van de ontwikkelaar van Call Of Duty Black Ops 3. Er komt nieuwe Black Ops 3 content aan. In welke vorm en wanneer dit zal zijn is op dit moment ook nog niet bekend.

  Black Ops 3 is een van de populairste Call Of Duty games ooit en wordt dus blijkbaar nog steeds veel gespeeld. Het nieuwste deel in de franchise, Infinite Warfare, kende dan ook een minder goede release dan Black Ops 3. In totaal zijn er nu vier DLC-pakketten uitgekomen voor Black Ops 3, namelijk The Awakening, The Eclipse, The Decent en Salvation,

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.