Update - Black Ops 3 Awakening DLC release bekendgemaakt

  De precieze Black Ops 3 Awakening DLC release is vandaag onthuld. De DLC komt op 2 februari uit. De eerste 30 dagen na release is de DLC exclusief beschikbaar voor de PS4.

  Dat alle toekomstige Black Ops 3 DLC eerst naar de PS4 komt en daarna pas op andere platformen verschijnt, werd al eerder bekendgemaakt. Awakening is de eerste van vier map packs die uitkomen voor Black Ops 3. In de DLC zitten vier maps voor de multiplayer van Black Ops 3, namelijk Skyjacked, Rise, Splash en Gauntlet. Ook zit er een nieuwe zombiemap in genaamd Der Eisendrachen.

  black ops 3 awakening dlc release

  Meer aankondigingen naast Black Ops 3 Awakening DLC release

  Tijdens de keynote van PlayStation Experience werd ook bekendgemaakt dat Sony presenting partner wordt voor het Call of Duty World League. De wereldkampioenschappen starten begin 2016. De pre-season qualifiers worden gehouden in Sydney, Los Angeles en Keulen. Call of Duty Black Ops 3 is speelbaar op de PC, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PS4.

  Update

  Zojuist heeft Activision de precieze releasedatum van de Awakening DLC bekendgemaakt. Deze zal vanaf 2 februari 2016 beschikbaar zijn voor de PlayStation 4. Andere platforms volgen een maand later. Deze aankondiging ging gepaard met een trailer, die je bovenaan dit artikel kan bekijken.

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.